Jak získat klienty díky webové stránce?

Práce u notebooku

V dnešní době hraje web důležitou roli ve fungování dané značky. Ať už představujete svou nabídku nebo vytváříte obsah blogu pro čtenáře. Může tedy být vynikajícím zdrojem nových zákazníků.

 

Jak získat zákazníky prostřednictvím svého webu?

V kontextu získávání zákazníků hraje velkou roli samotná přítomnost webových stránek. Způsob, jakým značku prezentujete na internetu, svým způsobem ukazuje i samotnou společnost. po několika sekundách může uživatel posoudit, zda je mu web příjemný a zda jej bude nadále procházet, nebo jej rychle opustí. Je tedy logické, že abyste přesvědčili potenciálního zákazníka, měli byste si jej udržet déle než několik sekund. Všechno tedy začíná samotným vzhledem stránky. Čistý, moderní, intuitivní, správně poskládaný a přehledný web je základem pro získání nového zákazníka.

Rozvržení webu na papíru - wireframe

Oslovení zákazníků

Ani na webu se neobejdete bez psychologie prodeje. Krásně prezentovaný web sám o sobě nezačne oslovovat mnoho lidí. Ve skutečnosti bez propagace velmi rychle zmizí v hlubinách internetu. Abyste mohli web propagovat, je důležité nezapomenout na to, aby byly na webu stručné a jasné informace. Je potřeba klientovi ukázat, co má udělat, například díky výraznému tlačítku si nezávazně požádá o cenovou nabídku.

Zákazník má problém, u vás najde řešení

Blogování je skvělý způsob, jak zvýšit provoz na vašem webu. Kromě toho je to také skvělá příležitost k získání věrných a dlouholetých fanoušků vaší značky. Ne každý příjemce se navíc okamžitě stane vaším zákazníkem a díky vytváření obsahu si příjemce pomalu zvykne na značku a jeho vazba se s každým novým přečteným článkem utužuje. Budujte obsah ideálně s návody a radami, nezapomínejte na užitečné tipy, aby zákazník právě u vás našel řešení svého konkrétního problému.

 

Vzbuďte důvěru díky textovým referencím

Návštěvníky vašeho webu budou zajímat také textové reference, nezapomeňte je tedy na svůj web umístit. Se zajímavými referencemi se bude postupně zvyšovat počet vašich nových zákazníků.

Máte zájem o nový web, ale nemáte čas si ho vytvořit sami?

Věnujte se svému podnikání a nechte to na mě. Máte-li zájem o mé služby, či bližší informace poptejte si nezávaznou konzultaci.

Líbil se vám článek? Sdílejte jej.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

ZDARMA pro vás

Máte web?

A je vaší dobrou vizitkou?

Zdarma se podívám na váš web a navrhnu, co by se dalo zlepšit, aby vám neutíkali zákazníci.

Nemáte web?

Poradím, jak správně na tvorbu webu.

Praktické tipy pro profesionální webové stránky, který zaujmou na první pohled.